Mantelzorgwoning

mantelzorgwoning

Kunt u een stuk aan uw woning bouwen? Of heeft u een garage die u kunt verbouwen? Dan kunt u overwegen om daarvan een mantelzorgwoning te maken voor degene die u verzorgt. Ook kunt u kiezen voor een kant-en-klare woning die u in uw achtertuin plaatst.

  zorgkamer-vast

Als aannemersbedrijf maken wij o.a. een verplaatsbare mantelzorgwoning, die na het stoppen van de mantelzorg gebruikt kan worden voor andere doeleinden. Zo kunt u de mantelzorgwoning b.v. verkopen, gebruiken voor recreatie, maar de mantelzorgwoning kan ook zo omgebouwd worden, dat hij dienst doet als opslag, hobbyschuur of kantoor.

Door de groene fundering die wij gebruiken voor de mantelzorgwoning is het mogelijk, dat uw mantelzorgwoning en fundering hergebruikt kan worden. Er blijven geen resten in de grond achter, zodat u uw huidige woning weer in oude staat kan terug brengen. U kunt kiezen voor een extra kamer aan uw woning met slaapkamer en badkamer. Of een complete mantelzorgwoning met keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer.

mantelzorgwoning-type-b

Het uiterlijk van de mantelzorgwoning is geheel aan te passen aan de bestaande woning.

Een mantelzorgwoning mag, bij een bestaande woning, bijna altijd vergunningsvrij worden gebouwd. De bestaande woning wordt dan gezien als hoofdgebouw en de mantelzorgwoning als bijbehorend bouwwerk.

Natuurlijk kunnen we u ook helpen bij het aanpassen van uw huidige woning.